Skip to main content

2025: welkom in Bommelwereld

2025: welkom in Bommelwereld

Profielfoto van de auteur

AUTEUR
Stephan Jansen

DATUM
16 augustus 2024

Om de hoek, in het Achterhoekse Groenlo, herrijst een nieuw mega indoor pretpark. Ik ben supertrots dat wij bij mogen dragen aan dit project, waarin wij alle audiovisuele installaties op ons nemen.

De afgelopen jaren hebben we als Dutch AV veel groei weten te realiseren, maar over het algemeen is dat organisch ontstaan.

Toen ik Bommelwereld voorbij zag komen, vond ik het zo’n mooi project dat ik direct besloot eens een mailtje te sturen. Het is ontzettend fijn om het vertrouwen te krijgen van een partij waar je op voorhand op geen enkele manier mee verbonden was.

En eigenlijk is dat vooral ook een bedankje waard aan al die mooie bedrijven waar we in het verleden mee samen hebben mogen werken en waar we dat nu nog mee doen. Deze referenties hebben namelijk voor een groot deel voor dat vertrouwen gezorgd. Het is geweldig om betrokken te zijn bij de bouw van een geheel nieuw park en de opdracht is ons op het lijf geschreven, omdat we zo’n beetje al onze specialismen kunnen inzetten.

Iedere keer dat we zo vroeg bij een project zijn aangehaakt, maakt voor ons extra duidelijk hoe belangrijk het is om vanaf het begin bij een project betrokken te zijn. Door al tijdens de conceptfase mee te kunnen denken, kunnen we een veel beter advies geven. Doordat dingen nog niet al letterlijk in beton gegoten zijn, kunnen we daarmee veel tijd en geld besparen voor onze klanten, terwijl we wél tot de best mogelijke oplossing komen.