Skip to main content

Halloween Fright Nights – Behind the scenes – Aflevering 2

Halloween Fright Nights – Behind the scenes – Aflevering 2

Profielfoto van de auteur

AUTEUR
Redactie

DATUM
13 september 2024

Halloween Fright Nights – Behind the scenes – Aflevering 2

In deze aflevering duiken we dieper in de griezelige wereld van de spookhuizen tijdens Halloween Fright Nights. De audiovisuele installaties spelen een cruciale rol bij het tot leven brengen van deze angstaanjagende ervaringen. Techniek die je misschien niet ziet, maar zeker voelt.

Ontdek hoe we huiveringwekkende spookhuizen maken met meerdere kamers, verschillende thema’s en compleet met slimme oplossingen die de rol van acteurs versterken. Onzichtbare technologie die ervoor zorgt dat bezoekers constant twijfelen of wat ze horen en voelen echt is. Een perfect voorbeeld hiervan is de omgebouwde tondeuse die je het gevoel geeft dat je echt wordt geschoren. Eén druk op de knop van de acteur en alles in de kamer komt tot leven.

We laten ook zien hoe ons team zorgt voor de betrouwbaarheid van al deze systemen. Bezoekers komen op tijdsloten binnen en de show moet doorgaan. Elke trigger, elke speaker, elk lichtpuntje moet perfect werken. Dankzij onze technische dienst, die altijd paraat staat, hebben we ervoor gezorgd dat in al die jaren niets langer dan 10 minuten heeft stilgelegen.